Om oss

Ett företag med klimatet i fokus

Välkommen till en lokal leverantör av solceller med lång erfarenhet av att bygga solcellsanläggningar. Vi kan erbjuda ett gediget arbete från början till slut när vi installerar solceller, från utformning och ansökan om solcellsstöd till installation och dokumentation. Genom att installera solceller hjälper vi privatpersoner, föreningar och företag att bli mer miljövänliga och minska sina klimatavtryck. Våra kunder finns i Enköping, Västerås, Sala, Heby och Bålsta med mera.

Ett måste för en hållbar framtid

Grön el är ett måste för en hållbar framtid och där spelar solceller en stor roll. Eftersom vi tar klimatkrisen på allvar och vill hjälpa till att minska utsläppen av växthusgaser så arbetar vi med solceller vars tillverkning och transport innebär låga utsläpp.

Vi kan även hjälpa dig att ta ditt bilåkande in i framtiden med vårt elbilspaket med laddbox, med el från solcellsanläggningar,

Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi. Våra medarbetare är utbildade, kunniga och erfarna och alla våra projekt är försäkrade och kommer med garanti.

En obegränsad energikälla

På bara några timmar träffas jorden av solstrålar med tillräckligt med energi för att täcka hela världens behov under ett år. Detta visar på de otroliga möjligheter som solceller erbjuder inför framtiden. För oss känns det därför stort att kunna bidra till den så viktiga omställningen genom att bidra till ett kostnadseffektivt sätt att producera solenergi genom att hålla låga priser och erbjuda ett kompetent och trygg service genom hela processen.

Allt fler väljer solceller

I Sverige har vi en stadigt ökande andel husägare som installerar solpaneler, men vi ligger fortfarande en bit bakom exempelvis Danmark och Tyskland. Om du bor i Västerås med omnejd så har du goda möjligheter att sänka dina energikostnader genom att byta till ett mer miljövänligt spår. Låt oss hjälpa dig med detta klimatsmarta steg!

solceller västmanland

En lokal leverantör av framtidens energi